Specialister i RF hardware, EMC og antenner

Industriel og professionel

Kontakt Synergile for udvikling af elektronik og antenner
fra ide til certificering og indkøring i produktion

Vi tænker ofte på radioer som kommunikationsenheder for tale eller data, men radiofrekvenser bruges til mange andre industrielle og professionelle formål. Det kan være for eksempel radar, jammer, opvarmning og medico udstyr. I alle disse tilfælde udvikles radio og antenne specielt til formålet og forudsætter mange års akkumuleret erfaring.

Til industriel og professionel brug er det typisk krævet, at radiosignalet kan fokuseres i et enkelt punkt eller langs en linje. Funktionaliteten er derfor afhængig af specialdesignede antenner, som er optimeret til det aktuelle formål. Til industrielle og professionelle formål vil der ofte også være specielle krav til radioen. Det kan være meget stor sendeeffekt, meget høj følsomhed, eller at radioen skal virke under vanskelige forhold med hensyn til temperatur, rystelser, fugt og støv.

Synergile’s ingeniører er velfunderet i udvikling af retningsbestemte og fokuserede antenner. Synergile kan ligeledes udvikle sendere med høj effekt og modtager med høj følsomhed, som er tilpasset den ønskede applikation.

Synergile fokuserer på udvikling af radioer og antenner, men kan også står for udviklingen af tilhørende strømforsyninger, mikroprocessorer, analoge og digitale kredsløb.

Kontakt os for udvikling af enheder industriel og professionel

Synergile - Specialister i RF hardware, EMC og antenner

Synergile ApS
Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

info@synergile.com

+45 88 91 79 80

CVR/VAT: DK31857724

© Synergile 2019 All rights reserved