Specialister i RF hardware, EMC og antenner

Enheder forbundet til satellitnetværk

Kontakt Synergile for udvikling af elektronik og antenner
fra ide til certificering og indkøring i produktion

Kun en lille del af jordens overflade er dækket med offentlige mobilnetværk. Bjerge, ørkener, verdenshavene og endda mange søer er ofte ikke dækket. Her er kan løsningen være at bruge satellitbaserede systemer. Konstellationer af nanosatellitter er på vej, hvilket giver mulighed for dataforbindelse til IoT enheder over hele verden. Hver af disse satellitkonstellationer bruger specialdesignede kommunikationsprotokoller. Specielle radioer skal derfor udvikles og optimeres til konstellationen.

Til nogle satellitsystemer vil der være radiomoduler tilgængelige til brug i jordterminaler, IoT enheder eller Smart Devices, men i mange andre tilfælde vil det være nødvendigt at udvikle dedikerede radioer og antenner. Ved satellitbaserede systemer er forståelse for linkbudgettet vigtigere end ved offentlige mobilnetværk. Det er derfor afgørende, at der tages hensyn til linkbudgettet ved udvikling af antennen og radioen i både satellitten og enheden på jorden.

Synergile arbejder tæt sammen med producenter af nanosatellitter og moduler til nanosatellitter og deltager i udviklingen af radioer og antenner til nanosatellitter og jordterminaler. Synergile forstår begrænsningerne givet af satellitstrukturen og ved, hvad der kræves for at garantere, at jordterminalen, IoT enheden eller Smart Device’en kan kommunikere med satellitten under de krævede forhold. Synergile har god forståelse for kravene og arbejdsprocedurerne i satellitindustrien.

Kontakt os for udvikling af enheder forbundet til satellitnetværk

Synergile - Specialister i RF hardware, EMC og antenner

Synergile ApS
Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

info@synergile.com

+45 88 91 79 80

CVR/VAT: DK31857724

© Synergile 2019 All rights reserved