Specialister i RF hardware, EMC og antenner

Asset tracking

Kontakt Synergile for udvikling af elektronik og antenner
fra ide til certificering og indkøring i produktion

Asset tracking er et voksende marked. Det bruges til sporing af pakker, gods, bagage og andre genstande. som man gerne vil vide, hvor er. Trådløse læsere baseret nærfeltskommunikation som NFC, RFID og Bluetooth er velegnede til at detektere, når genstanden passerer et bestemt punkt. På den måde kan der holdes øje med genstandens forløb gennem systemet. Det muliggør optimering af for eksempel lagre og distributionscentre. Sporing kan sikre bedre kapacitetsudnyttelse og reducere omkostninger.

Ved asset tracking er det i de fleste tilfælde tilstrækkeligt med læseren med kort rækkevidde. Optimering af læseren til lang rækkevidde kan være unødvendigt. Men det er fortsat vigtigt at sikre aflæsning af tag’en under alle forhold. Pålidelig operation og lav kost er også vigtige parametre. Et godt RF design af radio og antenne til læseren er en forudsætning for en effektiv asset tracking infrastruktur. Det gælder også for en eventuelt aktiv tag specielt i tilfælde, hvor den monteres skjult.

Synergile har erfaring med løsninger til asset tracking og egnede radiostandarder som NFC, RFID og Bluetooth.
Synergile har også lang tids erfaring med udvikling af små og kostoptimerede radio- og antenneløsninger, som er velegnede til brug i asset tracking infrastruktur. Synergile kan også hjælpe med udvikling af aktive tags, som er beskyttet mod manipulering, eller som skal bruges i barske miljøer uden forringelse af rækkevidde.

Kontakt os for udvikling af enheder til asset tracking

Synergile - Specialister i RF hardware, EMC og antenner

© Synergile 2019 All rights reserved