Specialister i RF hardware, EMC og antenner

Enheder forbundet til mobilnettet

Kontakt Synergile for udvikling af elektronik og antenner
fra ide til certificering og indkøring i produktion

Udstyr har i dag i mange tilfælde indbygget dataforbindelse til det offentlige mobilnet. Det gælder for eksempel biler, automater (kaffe, snack, slik med mere) og elevatorer. Forbindelsen kan bruges til service og vedligeholdelse, for nem og automatisk genbestilling af forbrugsvarer, for øget sikkerhed med mere. En dataforbindelse til udstyret er en billig måde at åbne mange nye muligheder for at øge brugeroplevelsen.

En radio, som understøtter flere frekvensbånd og måske flere systemer, kan være nødvendig afhængig af, hvor i verden udstyret skal bruges. Det medfører krav til antenneløsningen, som skal dække alle supporterede frekvensbånd og systemer. En korrekt designet, kostoptimeret radio og antenneløsning, som understøtter de nødvendige frekvensbånd og systemer er påkrævet i dagens konkurrenceprægede marked.

Ingeniørerne ved Synergile har i mere end 20 arbejdet med udvikling af radio- og antenneløsninger til multibånds- og multisystemsprodukter til det offentlige mobilnet inklusiv GSM, UMTS og LTE. Synergile har også stor erfaring med udvikling og optimering af indbyggede multibåndsantenner til kompakte enheder, som skal kunne monteres skjult i udstyr inde i en bygning.

Synergile har også erfaring med at sikre de nødvendige godkendelser af radioen fra myndighederne.

Kontakt os for udvikling af
enheder forbundet til mobilnettet

Synergile - Specialister i RF hardware, EMC og antenner

© Synergile 2019 All rights reserved