Specialister i RF hardware, EMC og antenner

Fjernbetjeninger

Kontakt Synergile for udvikling af elektronik og antenner
fra ide til certificering og indkøring i produktion

Vi er alle vant til at bruge fjernbetjeninger til mange forskellige ting. En radiobaseret fjernbetjening er ofte den eneste praktiske løsning, medmindre en meget kort rækkevidde er acceptabel.

Traditionelt har det været envejs fjernbetjeninger baseret på meget billige radioer. Men vi ser et skift hen mod mere avancerede fjernbetjeninger med tovejs kommunikation. Herved bliver det muligt både at styre enheden og få status fra enheden. Det øger fleksibiliteten og forbedrer brugeroplevelsen.

En korrekt designet radio og antenne er vigtig, når fjernbetjeningen skal have længst mulig rækkevidde, og når den skal bruges på steder med megen støj i det valgte frekvensbånd. Men det er specielt vigtigt, når den skal bruges til formål, hvor det er kritisk, at kommandoen fra fjernbetjeningen bliver korrekt modtaget af modtagereén.

En kostoptimeret radio- og antenneløsning er afgørende for at sikre et konkurrencedygtigt produkt.

Det er ikke trivielt at udvælge det rigtige radiomodul fra de mange mulige leverandører. Synergile kan hjælpe med udvælgelsen og sikre den bedst mulige integration af radiomodulet og antennen i fjernbetjeningen.

Synergile fokuserer på radio- og antenneudvikling, men tager sig også af det komplette elektronikdesign, PCB layout og godkendelse af det færdige produkt. Synergile har eget RF laboratorie med det nødvendige udstyr til test og verifikation af radio og antenne.

Kontakt os for udvikling af enheder til fjernbetjeninger

Synergile - Specialister i RF hardware, EMC og antenner

© Synergile 2019 All rights reserved