Specialister i RF hardware, EMC og antenner

IoT og smart devices

Kontakt Synergile for udvikling af elektronik og antenner
fra ide til certificering og indkøring i produktion

IoT og Smart Device enheder er typisk trådløse, fordi det ofte er eneste, praktiske mulighed. Samtidigt er det billigere, mere pålideligt og mere fleksibelt i forhold til en løsning med kabler. Det gælder både enhed, installation og drift.

For at sikre, at enheden kan bruges i så store dele af verden som muligt, vælges der typisk licensfrie frekvensbånd og udbredte standarder. I nogle applikationer er specialudviklede protokoller og ikke-licensfrie frekvensbånd dog et bedre valg.

Det er vigtigt, at radio og antenne er korrekt designet. Det er den bedste måde at sikre optimal rækkevidde for IoT eller Smart Device enheden. Samtidigt forbedrer det muligheden for, at den kan bruges på steder med meget støj i det valgte frekvensbånd. Begge dele er ønskeligt for at sikre forbindelse til eksisterende gateways eller minimere antal nye gateways.

Synergile har mange års erfaring med udvikling af radioer og antenner til kompakte, trådløse enheder. Det inkluderer IoT og Smart Device enheder med krav om lang rækkevidde og behov for specialdesignede, indbyggede antenner.

Synergile’s ingeniører er specialister i RF hardware og antenner. Vi hjælper gerne med udvikling af radio og antenne til din IoT eller Smart Device enhed. Vi sikrer en optimal løsning, uanset om enheden baseres på Wi-Fi, Bluetooth, LoRaWAN, SigFox eller en anden standard.

Kontakt os for udvikling af IoT og smart devices

Synergile - Specialister i RF hardware, EMC og antenner

© Synergile 2019 All rights reserved