Om Synergile ApS

Specialister i RF hardware, EMC og antenner

Ydelser

Synergile er et dansk, uafhængigt konsulent-/udviklingshus med speciale i RF hardware, EMC og antenner til produkter med integreret trådløs kommunikation.

Vi udarbejder produktspecifikationer, så de præcist matcher ønskede applikationer. Vi hjælper med alt fra analyse, idegenerering, teknologistudier, udvikling, test, problemløsning, optimeringer, certificeringer og projektstyring – og rådgiver og inspirerer gerne, så produkter og løsninger lever op til samtlige ønsker til innovation og markedskravene.

Vi udvikler også gerne analog elektronik, digitale kredsløb og strømforsyninger. Vi sikrer, at produktet overholder de nødvendige standarder for eksempel til automotive, industriel, medico og satellitter/jordstationer. Vi sikrer, at PCB layout udføres EMC-mæssigt korrekt og med de nødvendige hensyn til blandt andet high-speed digitale design, RF transmissionslinjer, RF kredsløb og antenner.

Arbejdet udføres på et højt fagligt niveau af danske ingeniører enten fra vores eget RF laboratorie eller på kundens adresse. Vi leverer konkurrencedygtige og produktionsvenlige løsninger af høj kvalitet på kundens præmisser.

Vi elsker udfordringer. Hvis der er en løsning, finder vi den.

Historie

Synergile ApS blev stiftet i 2011 af Lind M. Mortensen, for at virksomheder med trådløse produkter kan få løst udviklingsopgaver af et konsulent-/udviklingshus med speciale i RF hardware. Fundamentet ved stiftelsen var mere end 20 års erfaring med udvikling af elektronik til kommunikationsprodukter – primært radioer og antenner til mobiltelefoner for Dancall, Bosch, Siemens og Motorola.

Synergile har base på NOVI (Nordjyllands Videnpark), nabo til et af verdens førende antennemålelaboratorier tilhørende Aalborg Universitet.

Vores erfarne team består i dag af fire udviklingsingeniører, der er blandt de førende specialister i Danmark, når det gælder løsninger inden for RF hardware, EMC og antenner, herunder indbyggede multibåndsantenner. Vi udvider løbende Synergile’s veludrustede RF laboratorie med moderne måleudstyr.

Kåret af dagbladet Børsen til Gazelle 2019.

Kunder

Vi tilbyder vores ekspertise til firmaer med eller uden egen udviklingsafdeling, som enten ikke selv har de nødvendige kompetencer, eller som i perioder har brug for ekstra kapacitet udefra.

Vi samarbejder med alle typer af firmaer fra små nystartede til store veletablerede virksomheder indenfor for forbrugerelektronik, tracking, medico, nanosatellitter, Internet of Things (IoT), industrielle og andre typer af trådløse produkter.

Vi har leveret over 30 succesfulde projekter til mere end 15 kunder heraf mange store og kendte firmaer. Vi har som mål, at Synergile er det foretrukne konsulent-/udviklingshus, når det gælder RF hardware, EMC og antenner. Vi arbejder målrettet på at sikre vores kunders tilfredshed, da vi ved, det er vejen til et langvarigt samarbejde.

Kontakt os for udvikling af elektronik og antenner

Synergile - Specialister i RF hardware, EMC og antenner

© Synergile 2019 All rights reserved