Specialister i RF hardware, EMC og antenner

Sensorer

Kontakt Synergile for udvikling af elektronik og antenner
fra ide til certificering og indkøring i produktion

Sensorer i forskellige udgaver er blevet anvendt i årtier i fabrikker, landbrug, kontorer og private hjem. De fleste sensorer har traditionelt overført data via ledninger, men i dag bruger mange sensorer trådløs dataoverførsel. En billig radio med en passende transmissionsprotokol kan laves lige så pålidelig, som en forbindelse med en ledning, men med billigere og nemmere installation og vedligeholdelse.

En trådløs sensor kan tilmed laves mere pålidelig, end hvad der er muligt med en sensor, som kræver et stik. Uden et stik og med den rette antenne kan sensoren indkapsles i et vand- og støvtæt hus. Samtidigt er det muiligt at gøre sensoren meget robust.

Afprøvning og fejlsøgning af sensorfunktionen er desuden ofte muligt uden fysisk adgang til sensoren, når den er trådløs. Det giver besparelser i omkostningerne til service og vedligeholdelse.

Synergile har lang tids erfaring med udvikling af radio- og antenneløsninger, som kan optimere en sensor til en given applikation.

Det er er afgørende for sensorens succes på markedet, at der foretages en grundig analyse og afvejning mellem parametre som radioteknologi, rækkevidde, antenneløsning, pris og overensstemmelse med markeds- og industrielle standarder før selve udviklingsarbejdet startes. Synergile kan hjælpe med at foretage de nødvendige afvejninger.

Kontakt os for udvikling af sensorer

Synergile - Specialister i RF hardware, EMC og antenner

© Synergile 2019 All rights reserved