Specialister i RF hardware, EMC og antenner

Audio

Kontakt Synergile for udvikling af elektronik og antenner
fra ide til certificering og indkøring i produktion

Trådløs overførsel af lyd er blevet meget udbredt og bruges i mange sammenhænge både hjemme og professionelt ved koncerter og i musikstudier. Trådløse mikrofoner, hovedtelefoner og højttalere er ved at være standard, fordi den trådløse forbindelse øger fleksibiliteten og gør brugen og opsætningen nemmere.

Valg af frekvensbånd, radiodesign og antennedesign er vigtige parametre for at opnå den ekstreme detaljering og præcision, som kræves for at reproducere lyd nøjagtigt. Det skal sikres, at der er tilstrækkelig margen i linkbudgettet, så radioforbindelsen kan opretholdes selv i ekstreme tilfælde. Den maksimale transmitterede effekt er for de fleste frekvensbånd givet, og det er derfor afgørende at optimere radio og antenne til maksimal rækkevidde og effektivitet.

Synergile har lang erfaring med at optimere små enheder til lav kost såvel som at optimere radioer og antenner. For håndholdte mikrofoner, er det specielt vigtigt, at antennen er designet, så den virker, som den skal, uanset hvordan mikrofonen holdes. Synergile’s ingeniører har lang erfaring med udvikling af indbyggede antenner og har det nødvendige RF udstyr til at optimere radio og antenne for maksimal rækkevidde.

Kontakt os for udvikling af enheder til audio

Synergile - Specialister i RF hardware, EMC og antenner

Synergile ApS
Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

info@synergile.com

+45 88 91 79 80

CVR/VAT: DK31857724

© Synergile 2019 All rights reserved